Referenties
Wat zeggen ze er zelf van? Bent u benieuwd wat klanten van WoningWerk vinden van hun verbouwing? U leest het hier.


Verbouwing badkamer en twee toiletten

Geen vervelende verrassingen en het werkplezier straalt ervan af. Dat geeft een goede sfeer in je eigen huis!

“Al vanaf het eerste contact dat we met Stefan van WoningWerk hadden, kregen wij het gevoel dat het met onze verbouwing goed zou komen. Stefan is prettig in de omgang, deskundig en hij denkt direct met je mee over je verbouwings­wensen. De offerte kwam snel en we vonden er onze eisen en wensen duidelijk in verwoord. Dat hadden we wel anders meegemaakt… 

Bij de uiteindelijke uitvoering van de klus, wordt ons eerste goede gevoel alleen maar versterkt. De planning en communicatie verlopen soepel. WoningWerk is concreet. Je weet waar je aan toe bent. We nemen regelmatig de voortgang door en aanvullende wensen worden flexibel meegenomen. De kwaliteit van het werk? … Top! Twee herstelpuntjes die we een week na de oplevering pas constateerden, werden zonder morren na een paar dagen opgelost. Tsja, wat wil je nog meer?”.

Peter Vervelde


Verbouwing op drie etages

Muren weghalen, leidingen verleggen, wanden en plafonds stuken en ga zo maar door…

“In het voorjaar van 2008 heeft WoningWerk ons huis flink verbouwd. Maar liefst drie etages zijn aangepakt. Op de begane grond kwam in de hal een garderobe. Hiervoor moest alleen wel even een wand worden weggebroken en leidingen omgelegd. Op de eerste etage hebben we van twee kamers één grote kamer laten maken. Dit betekende ook weer muren weghalen, leidingen verleggen, wanden en plafonds stuken en ga zo maar door. Een behoorlijke klus, maar de echte verbouwing vond plaats op de zolder. Van de grote ruimte die voor­namelijk voor opslag en speelgoed werd gebruikt, is een geweldige slaapruimte gemaakt met een ‘open’ badkamer en apart toilet.

Met het resultaat zijn we heel blij. We genieten er erg van! De samenwerking met Stefan is prima verlopen, de contacten waren goed. Tijdens het project zijn nog enkele zaken in overleg aangepast en veranderd. Gelukkig, want in werkelijkheid zien sommige oplossingen er toch anders uit dan op de tekening. Ook dat gaf ons een prima gevoel. We kunnen terugkijken op een goede, persoonlijke samenwerking, die ook qua prijs gunstig was!”

Miriam den Engelsman


Verbouwing badkamer

Een spannend moment, maar ook na de oplevering waren er geen problemen

“Stefan is zo iemand die goed luistert en direct begrijpt wat je wilt bouwen. Hij denkt mee en komt eventueel met voorstellen. Qua werkuitvoering verstaat hij zijn vak. Wij zijn erg tevreden met de mooie afwerking. Na de oplevering hebben we geen enkel probleem ervaren. Ja, we kunnen WoningWerk van harte aanbevelen.”

Geraldine en Joop van Gulik


Verbouwing keuken, badkamer, toilet

Er werd écht geluisterd naar mijn wensen

“WoningWerk heeft op een prettige manier mijn keuken, toilet en douche verbouwd. Er was altijd ruimte voor overleg en advies, zowel voor als tijdens de verbouwing. Er werd écht geluisterd naar mijn eigen wensen. Afspraken worden nagekomen. WoningWerk gaat deskundig aan de slag, maar ook creatief, klantgericht, serieus en met humor. Op zowel het proces als het resultaat kijk ik met heel veel plezier terug. Het is prachtig geworden!”

Ellen Haasnoot


Verbouwing badkamer

Ook als de klus tegen zit, zoekt WoningWerk samen met de opdrachtgever naar de juiste oplossing

“Ik ben Stefan erg dankbaar voor het werk dat hij heeft gedaan. De nieuwe badkamer ziet er zo goed uit. Bovendien is het werk gedaan binnen de afgesproken tijd. Stefan is precies en hij houdt zich keurig aan de afspraken. Ook als de klus even tegenzit, zoekt hij samen met de opdrachtgever naar de juiste oplossing. Stefan is een fijn en betrouwbaar persoon om in huis te hebben. Dat heb ik vaak anders meegemaakt.”.

Marieke Visser


Verbouwing keuken, badkamer, toilet

WoningWerk heeft alles in één hand, dat is prettig

“Waarom WoningWerk? Je krijgt een heldere planning vooraf, die tijdens de uitvoering goed wordt bewaakt. We hadden regelmatig besprekingen over de mogelijke gevolgen tijdens de verbouwing. Voor onszelf, maar ook voor de buren. De overlast werd zoveel mogelijk beperkt. WoningWerk is deskundig op alle gebieden, dus alles in één hand. Nieuwe ideeën en veranderingen zijn daardoor gemakkelijk in te passen. Ook kregen we goed advies bij de aanschaf van materiaal. Alles bij elkaar een plezierige samenwerking. ”

Andreas en Ini Hövelmann