Wie is WoningWerk
“Al van jongs af was ik een doener en vond ik het een uitdaging om oplossingen te zoeken. Hoe deel je een ruimte zó in dat je er prettig in kunt leven en bewegen”, vertelt Stefan Teunissen.

Stefan is getrouwd met Aline en vader van een zoon en een dochter. Sinds een paar jaar is hij eigenaar van Woningwerk. Een bedrijf dat zich bezighoudt met verbouwingen en renovaties in woonhuizen of appartementen. Een droom werd werkelijkheid. “Wat wil je? Als het je passie is! Alleen gaan die vragen over het indelen van de ruimte nu meer over waar hang je slim een cv-ketel neer, en hoe kun je handig gebruikmaken van de ruimte in een keuken. Ik vind het fijn om én met mijn handen/lichaam én met mijn hoofd bezig te zijn. Met WoningWerk kan ik iets tastbaars neerzetten, waar ik ook nog eens een heleboel mensen blij mee maak.”

WoningWerk is een kleine onderneming, Stefan wil dat graag zo houden. “Het persoonlijke contact met mensen is een belangrijke pijler van WoningWerk. Vaak ontstaan hierdoor ideeën mét elkaar. Dat kun je tijdens een verbouwing of renovatie met recht de beste combi voor de beste resultaten noemen. ”

Denkt u over een verbouwing of renovatie in uw huis of appartement? Neem gerust contact op met WoningWerk voor een oriënterend gesprek.

“Ik ga graag mét en voor u aan het werk!”